Friday, February 20, 2009

tag dr arina

tag ni sangat2 dh bersawang.. arina bg dh lame dh, tp baru buat, hik3.. sori ye arina.. 37 soklan tu.. huu lenguh jari ni..

1) My friends.. hayziekalarira.. nme catering kitorg..

2) I'm listening to Cukup Bagiku dari Opick

3) May be I should dengar je Arika bebel.

4) I love to mkn coklat, tidur, memekak..ngn buat doktor ali syara' syg saye..

5) My plan is merangka mase depan ngn dak 2org ni..zimah ngn arika..huhu.. ape2 pn, kne bljr dulu.. pstu balik, mohon pensyarah kolej, mohon nk buat master, dlm mase yg same, nk bukak nurseri.. beli buku kartun arab banyak2 kt cni.. haiyaaa!! zimah nk bukak pusat tusyen.. kite tgk nnti..

6) I don't understand Arika mlm ni... tlg!!

7) I lost hawiyah ngn iqomah laaa.. cerite sdeyh, hilang ngn passport sekali.. sib passport jumpe, uhuk3.. mulia kerje pakcik yang keje kat tong sampah tu tau~~

8) People say ciksantun mmg santun ngn comel.. ye ker??

9) I'm missing mknn malaysia..

10) Love means sayang dari hati.. kalo ape2 dari hati, insyaallah akan smpai ke hati..

11) Somewhere ... ape ye??tktau gak r jwpn ni..

12) I'm always cari semangat baru dan cara baru untuk studi.. 13) Forever seems.. tkde yg selamanya.. sume hanye sementare..

14) I do not want sesak2 nafas sejuk2 ni.. sakit kaki, dan segala sakit yg ade..

15) My mobile phone beli hr tu sbb rosak.. bertahan 3mggu tkde hp, dan itu hnye menyusahkan orang lain nk cntact kite. ok..

16) When I wake up in the morning tgk jam.

17) I get annoyed dengan ape yg sy tak suke.

18) Parties best. mase dulu2 prnah rancang nk buat majlis kawen 3hari.. 1 hari untuk family je, sok nye untuk kawan2, n hari ketiga kita berdansa.. ahaks.. tu dulu.. berpada, itu lebih baik, :p..

19) Today liqa' nuqaba', mmg best.. bersemangat nk g family day sok.

20) Tomorrow tak jadi lak family day.. kecewa, tp mungkin de hikmah.. dari teruskan dan tergendala sok sbb cuace, membazir dan susahkan ajk pelaksana, baik putuskan utk tangguhkn je.. dan lg, mesyrt prgrm pun tak smpi seminggu, dannnn...... mmg Allah itu maha mengetahui.

21) I really want to buat Arika diam (skrg).. jadi pelajar mithali, uhuk3.. jd pensyarah yg garang!!

22) I miss suasana kat rumah malaysia.. ruang dpn tv, ruang mkn, bilik tidurrr, kt depan, dn semua la.. kt cni pun best gak.. rumah besar duk 8org..

23) What is your phone brand??
sony ericsson.. adek qalbi temankan beli, beli yang paling murah kat kedai tu, JD35, balik2 tgk de infrared ngn bluetooth.

24) The last 3 digits of my number are
922

25) What does the second message in your inbox say?
Salam. Sok akan diadakan liqa' nuqaba' 20/2 jumaat bertempat di bayt DOT jam 1.30ptg. Naqibah diWAJIBkan hadir pada liqa' kali ini, pasal da lama tak jumpe, he3.. www.orange.jo

26) Who was the last person you rang?
Sab. Tersesat bawak kwn2 nk g bayt DOT. kah3.. tkleh jadi penunjuk jln btol.. sesat lg menyesatkan, ahakss..

27) Who was your last missed call from?
Kak Hajar

28) What does the oldest messange in your inbox say?
Salam.. Maaf, family day PERMAI terpaksa ditangguhkan atas sebab tertentu yang tak boleh dielakkan. Mohon maaf pada peserta. ~Allah jua lah sebaik2 perancangan~

29)Who comes after J?
B.. JB, johor bharu.

30) Go to your message, see what the 10th message say?
Assalamualaikum, Insyaallah kami nak pegi.

31)Who is your network provider.
Orange.. boikot!! tapi, hihihi..

32)How many message are they in your inbox ??
27

33) Who do you have on speed dial 3??
takde.

34) If u're using prepaid card, how much credits do they have?
JD12

35) Who is the person who comes after C?
C timut

36) What do you have as your main ringtone?
spring.. level 3.. bunyi, satu dewan dengar..

37) Pass the quiz to 10 people.
Sape yang nk buat, buat la, huhuhu..

10 comments:

Anonymous said...

haha..cik santun..awat funny sgt nih..penat la ketawa..
tu ha..c timut tu spe tuh?cm knl je..dak nailah tu k?ekeke..

cik santun.. said...

haa ye r.. dak nailah muraifisyah tu.. ekekeke.. sori r c timut, tkde modal lain r nk tulia.. igt C je, igt awk.. ekekeke.. cm comel je gelak ekekeke, kn??

kazi said...

to cek santun...

dlm bnyak2 tu yg pling saye stuju adalah...

U SHOULD HEAR WHAT ARIKAH SAID OK!

last night is all history la...

alhanin said...

assalamua'laikum..lama tak ziarah blog cik santun a.k.a tok guru.. em ni la cik santun, siapa tak kenal ngnadik junior sesekolah ni.. pepun semoga sentiasa Ceria dan dapat terus menghidupkan blog untuk manfaat semua.. ;)

cik santun.. said...

kepada cik kazi,

hahahha.. mmg sentiase mendengar kate2 nye.. almaklumlah, paling tua, kn?? keh3..

cik santun.. said...

kepada alhanin,

sangat berbangge jadi adek junior kak ahiasah.. dari tadika, kn?? perghhh, mmg de jodoh sgguh..

wani said...

mcm ku knl ctimut tu...haaaaaa..ngadu kt timah akak gne nme dia..hehe..anonymous tu anis debab la kak..hehe..klu dh ketawa 'ekeke' tu anis la...

cik santun.. said...

eleh gtau laaa... msti timah bangge, haha..
owh anis ke, baru tau yg gelak ekekekekeke tu anis.. anis yg debab ye?? haha.. wani yg kurus.. ye ke?? akk?? yg santun.. ekekeke..

al-huda yg tabah=) said...

haha..
gelak pon bule comel xcomel..
nailah MURAIfisyah??::menarik::
waa,mmg dari tadika ke satu skool ngan k.ahiasah??::ta'jub::
jangan kutuk arikah *wink* sebab dia peneman kite tyme sakit n smpai sggup ponteng kelas dr tolafahah even tu madah febret dye..hua3
kalo al-huda plk=mst yg plg tabah..kan??heh..

cik santun.. said...

kepada alhuda yang tabah..

mmg yang tabah tu sesuai untukmu..
huhu muraifisyah tu sgt sesuai juge dgn mereka.. haha..
tak caye ke junior sejati kak ahiasah ni.. dari tadika depan kisas tu, smpai skg ni, tk sgke satu jamiah gak.. hua3..
owhh hoo takleh kutuk arika ye, hik3.. ampun2!!
bibi, serius windu.. :'(