Monday, March 23, 2009

..

Pagi Isnin yang indah... Alhamdulillah..

blog ini sedang dalam pengubahsuaian.. haha mcm papan tanda kt jalan tu je..
tktahu lah jadi ape nnti.. tggu dan lihat sahaja..

menuju birthdayku yg ke-2.. wahhh, sudah besaaarrr... ish3.
mencapap skit, birthday saya 1 hb 4.. sile kumpul duit banyak2 ye semua org.. =P

mak ngn abah g umrah 28 ni.. moga dimudahkan segala urusan dan selamat sepanjang perjalanan..

exam 25, 30, ngn 11.. seperti yang diatas sebelah kiri tu..

- habis, tak reti2 bace buku??
- nak bace buku lah ni... =P

byknye bnde kene buattttt..

8 comments:

al-huda said...

wah,nak buat revolusi pulak ke??
jangan dok sibuk ngadap belog je di kala exam nih..n study bukan studo!!gagagaga=D
p/s-bittaufiq sahabat dunya akhiratku~

cik santun.. said...

hehe sahabat dunya akhirat ku jua.. kau yang teristimewa, acewah..

hehe tktau la nk buat ape.. ntah2 tk jadi ape.. haha..

time kaseh ye, doakan kebaikan bersama..

al-huda said...

i'allah..moge kecemerlangan,kegemilangan serta keterbilangan milik antunna sume..(cam motto skolah lame deh)^_^
btw,tarik perhatian aja promote 1 april tuh..itu date kite buat bonemarrow..nak cek sum2 tulang..doakan makin positif ye kawan2..mau pulang capai kejayaan juga seperti kalian..huu..oke,selamat~

cik santun.. said...

owhh.. cek tulang sum2 ye.. semoga cepat sembuh..

msti boleh balik sini soifi ni.. kite jln2 kt syari' jamiah lg.. syari' jamiah je la, hehe tggu ko jln lambat..

kerna, yang istimewa itu, kamu... eceh, =P.. kejayaan, pasti milik bersama.. sayang kamoo..

Anonymous said...

terharunye melihatkan ukhwah 2org akk ini..

aidaa said...

terharu juga.. indahnya ukhwah, jika ukhwah benar kita palitkn di hati.. subhanallah!!

cik santun.. said...

Anonymous,

selagi sahabat ada disisi, sayangilah.. dan selamilah erti ukhwah yang sebenar..

~diri yang sgt suka berkawan, tetapi lebih memahami ertinya setelah berjauhan dari family~
=)..

cik santun.. said...

kak ida,

akk yg jauh dimata, dekat dihati,
apa yang lebih penting dalam bersahabat jika bukan ukhwah.. hik3.. =P