Friday, April 17, 2009

Multaqa Ukhuwwah

Bismillahi nabda'..
Assalamualaikumwarahmatullah..

Pagi Jumaat yang indah.. Pagi ni sepatutnya kena turun tengok court bola tampar, tapi disebabkan hujan, ketua kontinjen pun membatalkan latihan pagi ni, maka ada la masa untuk bermesra-mesra dengan blog ni.. ecece.. (tak sedor diri sok nk exam)

Malam tadi, multaqa ukhwah gabungan dua rumah sukan iaitu rumh biru dan rumah ungu.. eh, rumah ungu dan rumah biru (kene sebut ungu dulu sebab diorang no 1, biru no 3), haha.. Alhamdulillah ramai juga yg datang walaupun masing2 ada hal, ada yang kena buat backdrop untuk maarad, ada yang ada mesyuarat miniklinik, ada yang ada perjumpaan maarad, tp berusaha juga mereka untuk hadir ke teratak saya ni.. alhamdulillah penat satu hari semalam berbalas dengan malam yang sgt bahagia dan indah..


ni la logo kumpulan ungu dan biru.
berdaulat skit logo biru tindih skit logo ungu, hoho..
biru punye yg MS tu.. mighty shark!!
terima kasih pada yg membuat logo ni.. kalo de anugerah logo cantik, biru ke menang??
sharkn yg ni baru nmpk santun skit.. =P


tu dia backdrop kecil comel sy..
MULTAQA UKHWAH BIRU & PURPLE..
serta bndera biru dan ungu.


baca doa..
terima kasih pada pembaca doa..
doa yang menyentuh hati siapa yang hadir, insyaallah..


jom makan.. banyak ni.. bajet 60 orang ni..

nyummy.. nymmy..
laksa terengganu buatan tangan kak cu..

Minta maaf pada sesiapa yang langsung tidak dapat hadir semalam, dah tak jumpa waktu lain dah bila kita leh buat perjumpaan ni.. kak ha, kak bahi, kak wani, ilmi, kak liya, ikin, rubiah, azah, ayuni..

4 comments:

lavenderpurple said...

sume org ko kasi mkn.ahli umh sndri ko xkasi.especially yg kasi komen ni ha.isk3333.smpai ht cik ton

cik santun.. said...

ada yang dh lama hidup agaknye nih!!

sume makan. ko je tak makan, bau ikan la itu ini la.. pastu kate aku tak bagi makan.. tak cukup nafqah zahir batin aku bagi selama ini?? penat lelah selama ini yg kuberi, tubi yang dibalas..

hahaha ayat marah manja2 siapakah itu??

yati, nk ayam masak meraaaaaaahhhhh.. hmm nyumm2..

Anonymous said...

tubi yg dibalas??apakah??TUBA la kak..hehe..
kte rasa seronok sgt semlm tu..ntah la..sbb ukhuwah kot..kte knl ramai org time sukan tu..ble tgk gmbr2,serooonok rsenyer..alhamdulillah..
makasih ya basuhkan periuk bosar smlm..hikhikhik..
kte ni garang ye??cmne ye nk jd lembut ye??aka santun..huhu..

cik santun.. said...

wani,

eh ha ah laa, tuba laa.. tubi lak.. ape ar, nmpak sgt rindu nk mkn ubi..

best kn mlm tu, hehe akak pun suke sgt.. alhamdulillah, ukhwah, itulah tujuan utama multaqa ukhwah..

hehe bior la kene gelak pun, name multaqa ukhwah cam nk nasyid2, marhaban, islamik2 je.. amik la name cm sukan2 skit.. tapi, mmg tu tujan kita, untuk ukhwah.. tak kisah laa..

hehe lenguh tangan menyental.. 1 jam jd2, tu belum masuk bunga, ekekeke..

nk jadi santun ye? adehhh.. belajar ngn kak dalila.. =P