Friday, December 26, 2008

popular.. agama..

Kerana nak popular, agama dipersendakan....

blog ini : http://adibahahmad.blogspot.com/
fster ini : http://profiles.friendster.com/adibah4444

jom kite flag blog die, care2 :
g kt blog die, kat atas sekali tu, yg wrne biru tu ade flag blog ngn simbol bndera.. klik situ, akan keluar satu window, klik spam (bulat kcik yg kt tepi tulisan spam tu), pstu cntinue, pstu submit...
buat je byk2 kali...

adibah ini dipercayai disabotaj.. btol atau tidak, Wallahu A'lam.. penulisannya memang tak nmpak macam melayu.. dan berani ke org melayu menghina islam meletakkan gambar dan no telefon sekali dlm blog... sabotaj atau tidak, yang pastinya, pemilik blog dan fster itu wujud.. die skrg mggunakan akaun adibah44@gmail.com .... siapakah org ini???

pemilik blog adibah ahmad, sile dgr ni... nantikan lah azab Allah yang sangat dahsyat terhadap orang yang menghina islam dan Rasulullah.. jika anda org islam, bertaubatlah... pintu taubat tak pernah tertutup.. dan percayalah, umat islam memang berbeza pendapat tentang politik, tp bile agama dipermainkan, lihatlah betapa umat islam ini akan bergabung...

sile teruskan flag blog adibah ini.. ape lg yg kite leh buat.. jgn sibuk kate berjuang2, tp tk buat ape.. jgn berdiam diri bile nabi kite dihina dan dicaci sebegini..

-doaku mengiringimu wahai pemilik blog adibah-

p/s : sile buang sume gmbr2 kite kt weblog2 atau mane2.. takut2 gmbr kite lak yang akan disiarkan nnti, untuk populariti org yang tak berakal..

3 comments:

lidotsavadak said...

saya tak rasa dia ni adibah ahmad
takkanlah berani betul
mangsa sabotaj... sian...!
harap ada tindakan selanjutnya
niat sebenar tak taulah...
sian dia klu betul dia mangsa sabotaj cuma harap bukan adibah ahmad sebenar melakukannya
lagipun takkan sampai berani tunjuk muka dan no tepon, kan?!

lidotsavadak said...

insyaallah
utusan dgn tv3 dh beri liputan
insyaallah, akan ada tindakan susulan dr pihak berwajib
kita tgu dan lihat ajelah
panas punggung empunya blog skrg
hehehe... =)

zulai said...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=1227&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_07.htm

berita hari ni...