Friday, September 24, 2010

Terbuka.terbuka.

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikumwarahmatullah..

Dalam kesaratan waktu kesana dan kesini sempat lagi mengonline, itu namanya bukan sibuk, tapi menyibuk, hehe.. Jika di Jordan, waktu di pertengahan Syawal ini sudah kurang rumah2 yang terbuka, terhidang pelbagai lauk, yang dikenali sebagai rumah terbuka, tapi di Malaysia, semakin hujung Syawal, semakin banyak2 rumah yang terbuka.. hehe hati2, pintu hendaklah sentiasa berkunci ya, pesanan kepada adik2 di Jordan sana, bahaya nanti dimasuki perompak, =p.

Tidak kurang juga, jamuan raya anjuran PAS dari setiap cawangan dan kawasan. =)


Pergi.. taknak.. pergi.. taknak.. pergi.. taknak.. pergi..

Ceh dah beria nak memerah carrot untuk buat air petang tadi, taknak pergi pulak. haih~
Jika tiada aral yang melintang bujur, ada lah daku disana, =).
Corner DPP dengan nisa' tu, haha macamana boleh sekali ni??? =p.


Jamuan Kawasan Kota Raja, 26 Sept, di markaz bukit naga.
Jamuan Cawangan Kampung Jawa, 2 Oktober, di markaz kampung jawa.
Jamuan Cawangan Andalas bila?? tak jemput ponnnnnn!!!!
Oh lagi satu, Jamuan Nisa', tak confirm tarikh lagi..
Muslimat punya pula??

Saya tak dapat bayang orang yang pegang jawatan yang besar2 tahun ni membahagikan masa nak buat itu dan ini, meeting sana sini, open house sana sini, program sana sini, haha adoi! Waktu yang saya ada ni pun sy rasa 'curi2' je masanya.. KONON!!!!

1 comment:

uranicade said...

tak dapat bayangkan kalo cikpiqah masak gulai kawah~
reti ke~

hehe...